Ataskaitinis rinkiminis susirinkimas

2012 m. gegužės 25 d. įvyko Adakavo bendruomenės ataskaitinis rinkiminis susirinkimas.

Į susirinkimą atvyko svečiai: Seimo narys Bronius Pauža, Tauragės VVG pirmininkė Nijolė Tirevičienė, Tauragės rajono tarybos narys Nerijus Lukošius, Skaudvilės seniūnijos seniūnas Virginijus Būdvytis.

Bendruomenės pirmininkas Romualdas Levanauskas perskaitė veiklos ataskaitą. Buvo pristatyta finansinės veiklos ataskaita ir revizijos komisijos ataskaita.

Bendruomenės pirmininku vienbalsiai perrinktas Romualdas Levanauskas.

Į bendruomenės tarybą išrinkti šie bendruomenės nariai: Zita Jarašūnienė, Tomas Remeikis, Mindaugas Šmuilys, Danutė Valuckienė, Regina Vingienė.

Bendruomenės narius sveikino svečiai.

Seimo narys Bronius Pauža dėkojo visiems, kad juda į priekį, kad stengiasi šalinti trūkumus. Palinkėjo sėkmės.

Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Skaudvilės policijos nuovados  viršininkas Andrius Rupšys pasidžiaugė, kad Adakavo bendruomenė pasirašė Saugios kaimynystės sutartį. Patikino, kad nuovada ir toliau bendradarbiaus su išrinktu bendruomenės pirmininku ir bendruomenės taryba.

 Skaudvilės seniūnas Virginijus Būdvytis kalbėjo, kad būtina susitarti, kokia kryptimi einame. jei nebus sutarimo su kaimynu, nieko nebus.

Adakavo seniūnaitis Remigijus Maraulis padėkojo visiems, kurie jį išrinko, patikino, kad dirbs bendruomenės labui.

Bendruomenės pirmininkas už aktyvią veiklą padėkojo bendruomenės nariams: Salomėjai Skarbalienei ir Tomui Remeikiui, įteikė Padėkos raštus.

Padėkos raštai įteikti ir Seimo nariui Broniui Paužai ir Skaudvilės seniūnijos seniūnui už bendradarbiavimą ir bendruomenės iniciatyvų palaikymą.

Pasibaigus susirinkimui, nuotaikingą koncertą padovanojo kaimynai – Šilalės rajono Bijotų kaimo kapela „Bijotaičiai“

Kategorijos: Uncategorized.

Komentavimo galimybė išjungta.