VASARIO 16 – OSIOS MINĖJIMAS ADAKAVO BENDRUOMENĖJE

Adakaviškiai, 2014 m. vasario 16 d. gausiai susirinkę parapijos salėje po šventų mišių, paminėjo Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dieną.

Šventę organizavo Adakavo bendruomenės pirmininkas Romualdas Levanauskas, klebonas Stasys Šlepavičius, kultūros renginių organizatorius Petras Bartkėnas, seniūnaitis Remigijus Maraulis, socialinės globos namų direktorė Kristina Anulienė.

Minėjime dalyvavo ir visus susirinkusius su nuostabia ir labai svarbia Lietuvos žmonėms švente sveikino parapijos klebonas Stasys Šlepavičius, Skaudvilės seniūnas Virginijus Būdvytis, Adakavo bendruomenės pirmininkas Romualdas Levanauskas, Nemakščių seniūnijos seniūno pavaduotoja Daiva Visockienė ir Adakavo seniūnaitis Remigijus Maraulis.

Koncertą vedė bendruomenės nariai Krisitina Anulienė ir Saulius Vingis. Po sveikinimų adakaviškių širdis džiugino jungtinis Adakavo ir Pilsūdų bendruomenės ansamblis patriotinėmis dainomis, dainomis apie Lietuvą (vadovai Petras Bartkėnas ir Asta Šlepavičienė), smuikeliu griežė ir visų širdis džiugino jauniausia ansamblietė Paulina Šlepavičiūtė.

Nuostabus ir šiltas renginys sulaukė gausių žiūrovų aplodismentų. Ačiū visiems geros valios žmonėms, kurie prisidėjo organizuojant šventę, ačiū kurie atėjote ir savo atėjimu parodėte, kad mes visi mylim savo Lietuvą!

Bendruomenės narė Lina Maraulienė

Nuotr.  Petro Bartkėno

Kategorijos: Uncategorized.

Komentavimo galimybė išjungta.