Padėkos šventė Mažonuose

1

Tauragės VVG 2017 m. gruodžio 1 d. sukvietė rajono bendruomenes į tradicinį adventinį Padėkos vakarą, kuris vyko Mažonų bendruomenės namuose.

Mūsų, Adakavo, bendruomenei atstovavo bendruomenės pirmininkė Lina Maraulienė, tarybos nariai: Tomas Remeikis ir Regina Vingienė, seniūnaitis Remigijus Maraulis ir Neringa Remeikienė.

Į šventę atvyko ir visus pasveikino, palinkėjo prasmingų darbų LR Seimo narė Aušrinė Norkienė, Savivaldybės mero pavaduotoja Virginija Eičienė, Mero patarėjas Dovydas Kaminskas, savivaldybės tarybos narė Iveta Skurvydienė, Mažonų seniūnas Jonas Samoška, Pagramančio klebonas Vaidotas Vitė.

VVG pirmininkė Nijolė Tirevičienė sveikino visus bendruomenių atstovus, linkėjo ramių šv. Kalėdų, svajonių išsipildymo, įteikė simbolinę dovanėlę – meduolį. Bendruomenių atstovai taip pat dėkojo VVG pirmininkei už organizuotą šventę, parodytą dėmesį, nuoširdų bendradarbiavimą ir teikė savo dovanas: kas tortą iškepęs, kas grybukų pririnkęs, o mūsų bendruomenės pirmininkė Lina ir skruzdėlyną surado.

Visus susirinkusius linksmino ir kūrė šventinę nuotaiką svečiai iš Vilniaus: vargonininkė Živilė Survilaitė (fortepionas), smuikininkė Daiva Gudalevičiūtė (altas), Vytenis Gurskis (fleita). Vytauto Mačernio eilių skaitė Rasa Didorienė.

Šventę rėmė Rajono savivaldybės administracija ir Meras, Tauragės kredito unija.

Adakavo bendruomenės tarybos sekretorė Zita Jarašūnienė

Kategorijos: Uncategorized.

Komentavimo galimybė išjungta.