Kviečiame vaikučius, mamytes, tėvelius ir senelius

spektaklis

Spektaklis nemokamas.

Panevėžio LĖLIŲ VEŽIMO TEATRAS dovanoja mums nuotaikingą, linksmą muzikinę komediją „Lietuviški perdainavimai“. Spektaklio autorius ir režisierius – nusipelnęs Ukrainos meno veikėjas, Kijevo privataus lėlių teatro „Sraigė“ įkūrėjas, aktorius Jurijus Titarovas.

Muzikinėje komedijoje „Lietuviški perdainavimai“ persipina lietuviško kaimo gyventojų kasdienybė. Tai jaukus, šmaikščios nuotaikos ir linksmų sceninių triukų kupinas vaidinimas. Apsilankę spektaklyje, vaikai supras, kas yra gėris, draugystė, sąžiningumas, moralė, išgirs lietuvišką liaudies muziką ir ilgai bei nuoširdžiai juoksis.

Kaip teigia spektaklio režisierius Jurijus Titarovas, pasaka moko, jog blogis visuomet yra nubaudžiamas. Viename epizode spektaklio herojus šuo ištaria liūdną frazę: „pasaulyje nėra teisybės“, tačiau teisybė egzistuoja! Ir tą supras visi, kas apsilankys muzikinėje komedijoje „Lietuviški perdainavimai“!“.

Nuostabus pasiūlymas: taip būna nedažnai. Pasinaudokim proga ir gausiai dalyvaukim. Esu mačius jų spektaklį seniai seniai, tai yra Super. Lauksim visų.

Bibliotekininkė Regina Vingienė

Kategorijos: Uncategorized.

Komentavimo galimybė išjungta.