„Po savo stogu visaip patogu“ 2018

DSC_2026

2018 m. lapkričio 30 d. Adakavo bendruomenės namuose įvyko tradicinė šventė „PO SAVO STOGU VISAIP PATOGU“.

Šventę pradėjo Astos Šlepavičienės,  Artūro Mauriaus, Petro Lembučio ir Petro Bartkėno, kapelos muzikantų, atliekamas muzikinis sveikinimas.

DSC_2032

Bendruomenės pirmininkė Lina Maraulienė pristatė svečius: Adakavo šv. Jono Krikštytojo parapijos kunigą teol. lic. Arūną Bladžių, Tauragės r. savivaldybės tarybos narę Ritą Grigalienę, Skaudvilės seniūną Virginijus Būdvytį ir seniūno pavaduotoją Dalią Milašienę, Skaudvilės krašto bendruomenės pirmininką Vidą Bičkų, Trepų kaimo bendruomenės pirmininkę Jolantą Skrodenienę, Adakavo socialinės globos namų direktorę Kristiną Anulienę.

Svečių sveikinimus pradėjo bendruomenės narys, kunigas Arūnas Bladžius. Vėliau visi svečiai trumpai pasveikino susirinkusiuosius, įteikė atsivežtas dovanas.

DSC_2038

DSC_2036

DSC_2037

Kad „Po savo stogu visaip patogu“ ne tik bendruomenės nariams, bet ir svečiams esame dėkingi Reginai Vingienei. Jos dėka patogu ir visada smagu susirinkti bendruomenės namuose, kur švaru ir jauku. Jai mūsų dovanos ir saviveiklininkų daina „Vakarais, kai dangus žaromis nusidažo“.

DSC_2041

1

Po to visus pralinksmino Zitos  ir Reginos šmaikštus pokalbis-vaidinimas apie vyrus.

DSC_2044

Tada į sceną buvo pakviesti Ignacas Laugalis, bendruomenės pirmininkė Lina Maraulienė, seniūnaitis Remigijus Maraulis, Tomas, Kęstutis, Judita ir Lidija Remeikiai. Jūų dėka Adakavo bendruomenės vardas nuskambėjo Australijoje, Airijoje ir turbūt mažai rasime vietų pasaulyje, kur jis neskambėjo. Tai Vasario 16-osios akcija. Padėkojome jiems ir akcijos sumanytojui Inacui ir kartu su dovanėlėmis paskyrėme dainą „Noriu aš gyventi žemėj Lietuvos“.

DSC_2048

Senoje pasilikę Tomas ir Saulius suvaidino sceną apie moteris.

DSC_2053

Renginio vedėjos Lina, Danutė ir Zita nutarė, kad Tomas su Sauliumi prišnekėjo ko reikia ir ko nereikia, todėl pakvietė vyrus į sceną padainuoti. Skambėjo dainos „Tiktai tų aš imsiu“ „Varnalėša“.

Taip, varnalėšų apie mūsų Adakavo tvenkinius ir parke netrūksta. Bet yra bendruomenės narių, kurie pasirūpino, kad vyrų kelnės ir moterų sijonai per Jonines nenukentėtų, kad darželiai gražiai žydėtų, kad ir naktį šviesu būtų, kad mūsų vaikai linksmi ir saugūs būtų. Į sceną buvo pakviesti Rolandas Gudavičius, Salomėja Pipirenė, Aušra Petrylienė, Kazys Kariniauskas, Indrė Gargasienė, Ilona Šaliutė, Milda Mėlinienė. Kartu su dovanėlėmis jiems skambėjo saviveiklininkų atliekama daina „Žalias mūsų kaimas“.

Tik jūsų, kurie nepalikot mūsų kaimo, dėka, mums čia smagu ir gera gyventi. Kad būtų dar smagiau, stengiasi ir mūsų Asta. Norim jai šiandien padėkoti įteikdami dovanėlę, o autorinę dainą jai ir mums  visiems skyrė kolega Artūras. Artūro daina visiems patiko, todėl jis su saviveiklininkėmis atliko dar vieną dainą.

DSC_2055

Yra tarp mūsų dar vienas žmogus, kuriam esam dėkingi visi už skanią naminę duoną, puikius tortus ir pyragus, grybukus ir t.t. ir t.t. Tai Danutė Lambutienė. Jai mūsų dovana ir saviveiklininkų daina „Senam parke“.

Už dovanas, kurias   galėjome įteikti, dėkojam Petrui Bartkėnui. Šiek tiek prisidėjo ir bendruomenė. Geras ir linksmas vakaras buvo visiems. O kad būtų linksma, pasirūpino Petras. Tiesa, dar pasveikinome buvusį bendruomenės pirmininką Romualdą Levanauską gimtadienio proga.

DSC_2060

Kategorijos: Uncategorized.

Komentavimo galimybė išjungta.