Tradicinės Kraštiečių Joninių sueigos akimirkos Adakave 2021

9

Dėkojame TKC meno mėgėjų kolektyvams iš Pilsūdų, Trepų, Skaudvilės, Adakavo ir jų vadovams R. Bartkuvenei, P. Šlepavičiūtei ir S. Kazakevičiui. Kraštiečiams bandonininkams – Petrui Lembučiui (Adakavas) , Juozui Milašiui (Palanga) ir Petrui Remeikiui (Kaunas).

Dėkingi už paramą ir sveikinimo žodį Tauragės r. savivaldybei ir mero patarėjai Aušrai Kulikauskienei, Skaudvilės seniūnijai ir jos seniūnui Gediminui Dinapui, Tauragės kultūros centrui, Adakavo parapijos klebonui Arūnui Bladžiui, Adakavo bendruomenei ir pirmininkei Ilonai Šaliutei, kraštiečiui Algirdui Grybauskui, Adakavo krašto ūkininkams: Editai ir Rolandui Valančiams, Tomui Remeikiui, Ingridai ir Rokui Macaičiams, Linai ir Jonui Liubancams. Už idėjas ir bendradarbiavimą – Adakavo socialinių paslaugų namų kolektyvui ir direktorei Kristinai Anilienei, bendruomenės narėms – Danutei Lembutienei, Angelei Neteckienei, Raselei Laugalienei ir Danutei Valuckienei.

Už pasiruošimo darbus – Zitai Jarašūnienei, Tadui Antanavičiui, Dainiui Kaminskui, Kazimierui Karinauskui, Jonui Griškui, Almai Levanauskienei, Kristinai Knystautaitei, Alfredui Griškui, Ignui Laugaliui, Vitai ir Antanui Račkauskams, Reginai Vingienei, Vaidai Grikšelienei, Marijai Bertašiūtei, Dainiui Mėliniui, Rolandui Karčiauskui ir seniūnaičiui Remigijui Marauliui.

Iki kitų susitikimų, mieli svečiai ir kraštiečiai! Džiaugiamės Jus matydami tėviškėje. Mes pasistengsime, kad Jūs apsilankytumėt kasmet.

Kultūrinio darbo organizatorė Lina Maraulienė

Kategorijos: Uncategorized.

Komentavimo galimybė išjungta.